SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Sådan afgiver du en bulkordre?

Masseordrer er køb, der består af 10+ varer i samme stil, størrelse og farve.Ensartede ordrer for hold på 10 eller flere personer betragtes også som bulkordrer.

For at modtage et tilbud på din potentielle ordre, Giv os detaljerne om din ordre via e-mail, såsom SKU, farve, størrelse, antal af de varer, du vil købe, den specifikke årsag til bulkordren, leveringsadressen, og hvis du har særlige krav til emballagen eller ankomstdatoen osv. Når vi har modtaget dine ordreoplysninger, tilbyder vi dig en speciel pris, hvis vi er i stand til at gennemføre ordren.

Når du har modtaget dit tilbud og bestemt, at du gerne vil fortsætte, lad os det vide, og vi sender dig et tilpasningslink, som du kan betale via vores hjemmeside. Hvis du foretrækker at betale direkte via PayPal, kan vi sende dig et PayPal-link, som du kan betale. Når du har betalt til os, bedes du give os besked, så tilføjer vi dine varer til din ordre.

Vi tilbyder ikke gratis prøver. Hvis du vil kontrollere varerne inden bulkbestilling, bedes du placere en ordre på en eller flere varer direkte via vores hjemmeside. Hvis du vil kontrollere stoffet efter modtagelse af produktet, bedes du venligst give os besked på forhånd, så vi vedlægger nogle farveprøver i din ordre.

"Vi tilbyder monogramming eller tilpasningstjenester på de fleste af vores varer. Hvis du vil monogram eller tilpasse dine varer, skal du først kontakte os, om vi kan gøre det for dig eller ej.

Bemærk: De tilpassede varer til monogramming af varer kan ikke returneres, ombyttes eller refunderes."

Vi kan ikke acceptere returnering af bulkordrer på dette tidspunkt.

Vi sender din ordre med ekspresforsendelse.Behandlingstiden kan variere fra din ordremængde. Efter afsendelsen kan det tage ca. 6 til 12 arbejdsdage at ankomme.

Vi kan i øjeblikket ikke tilbyde grossistkonti.

"Vi accepterer PayPal, PayPal express checkout og et kreditkort eller betalingskort gennem Paypal.Her er telefonnummeret +1 720-641-9067 9:00am~5:00pm PST (Mandag til Fredag). Bemærk venligst, at vi kun er i stand til at afgive din bulkordre, når vi har modtaget hele betalingen."