SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Hvorfor ZAPAKA?

ZAPAKA er en international B2C-kjole-mode-e-handelsplatform. Virksomheden fokuserer primært på dametøj og har til formål hurtigt at tilbyde stilfulde kvalitetsprodukter til tiltalende priser til alle brugere i verden.

Se hvordan

See more

8 enkle grunde til, at du skal vælge ZAPAKA

1.Produkt design

Det hele starter, når en idé, eller en tanke, er udtænkt af designeren. Hver af vores designere har sin egen unikke sans for mode; nogle fokuserer på at skabe elegant, sød, atletisk, sexet, trendy og alle forskellige stilarter.


2.Fotografering

Gennem kreativt samarbejde med fotografer og modeller, sociale påvirkere. Vi er i stand til at indfange detaljerne i hver stil, som du kan se, før du foretager en købsbeslutning.


3.
Fremstilling

Alle vores produkter er skabt af maskiner, der understreger præcision og opmærksomhed på detaljer og stil. Vi værdsætter kvalitet, og nogle gange fremstilles vores produkter af personer, der har erfaring med håndsyning.


4.Premium kvalitet

Hos ZAPAKA går vi ikke på kompromis med kvalitet, komfort og pasform. Vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe dig med at udtrykke dig i stedet for blot at skabe en kjole. Premiumkvalitet har altid været princippet i vores arbejde. Der holdes regelmæssige samtaler med vores medarbejdere, der opdaterer dem om kvalitet. Vi forstår, at opretholdelse af et højt kvalitetsniveau af kjolemateriale er den centrale bevidsthed, som hele vores bestræbelse eksisterer på. Kvalitetssikringsplan er omhyggeligt formuleret, og vores kvalitetskontroleksperter holder løbende opmærksomhed på hvert eneste produktionsfase for at sikre premium kvalitet.


5.Vores hold

Vi er en gruppe af ambitiøse fagfolk med speciale i kvalitetsvurdering og beklædningsdesign, prototype, materialevalg og service. Alle vores eksperter har god erfaring med mange års arbejde inden for deres respektive ekspertiseområder.


6.Prisgaranti

Vi er dedikerede til at etablere ZAPAKA som et verdensklasse kjolemærke. Vi holder vores priser rimelige og yderst konkurrencedygtige. Vores princip i denne henseende er rimelig fortjeneste og høj omsætning. Vi håber at skalere forskellen ved at få engrosordrer.


7. Hurtigste vendetid

Ved streng produktionsplanlægning og løbende opfølgningshandlinger fastholder vi vores forpligtelse til leveringstid. Vi forstår vigtigheden af rettidig levering af kjolematerialet for at opretholde vores kunders pålidelighed. Vi forsikrer vores kunder om levering i rette tid. Vi kan også levere materialerne ved deres dørtrin, hvis kunderne ønsker det.


8.Verdensomspændende levering

Vi har vores egen lagerafdeling i alle dele af verden, så vi distribuerer til alle dele af verden! Vi har et stærkt netværk af leveringstjenester over hele verden. Kunderne kan drage fordel af det veletablerede leveringsnetværk til at få deres bestilte kjoler ved deres dørtrin. Når du har bestilt på vores hjemmeside, leverer vi varerne til dig fra det nærmeste lager og sikrer, at du kan modtage varer, du bestilte på den hurtigste tid.