ordreproblemer

1. Du kan logge ind på vores hjemmeside med din e-mail og spore din ordrestatus i "Mine ordrer", hvis du placerede ordren under din registrerede konto.
2. Hvis ordren blev afgivet uden at logge ind, kan du bare bruge funktionen "slå en enkelt ordre op" til at spore din ordre. Se følgende trin:
1). Gå til Log ind Min konto øverst til højre på vores websted.
2). Klik på "ordrestatus"
3). Indtast dit ordrenummer og din e-mail-adresse for at se dine ordreoplysninger.
Hvis du stadig ikke kan få dine ordreoplysninger, bedes du kontakte vores e-mail med kundeservice customercare@zapaka.com.

Undskyld at forvirre dig.Da vores produkter er lavet på bestilling, har vi brug for nogle dage til at forberede det og et andet 5-7 dage at sende det. Din forståelse vil blive meget værdsat.Du kan også se den specifikke skræddersyelsestid og leveringstid på produktsiden.
Når din ordre er gennemført, arrangerer vi straks forsendelse og sender dig en bekræftelses-e-mail med sporingsnummeret. Hvis du ikke modtager bekræftelses-e-mailen indtil den estimerede leveringsdato, bedes du kontakte os.

Vi kan ikke acceptere ordrer, der køber flere stykker for at vælge en , dette er ikke en del af vores returpolitik. Alle afholdte ekstraomkostninger skal afholdes af kunden.

Siden vi sammenligner med vores høje omkostnings-kjoler, er vores salgspriser meget billige. Zapaka udsteder kun fuld refusion for beskadigede, defekte eller forkert afsendte varer, andre situationer er ikke en del af vores returpolitik.

Vi er glade for, at du gerne vil købe mere fra os. Da alle varerne er klargjort efter ordrenes afgivelse, bedes du først afgive en ny ordre og betale for den på vores hjemmeside, og husk derefter at klikke på chat nu-knappen på vores hovedside, eller du kan klikke på kontakt os for at indsende en billet til os, vi hjælper med at kombinere dine ordrer.

Du kan henvise til følgende trin for at gå til at betale for din ordre.
1. Log ind på din konto, og klik på "Mine ordrer".
2.Find den ubetalte ordre, klik på "Fortsæt med at betale" for at gå til kassen.

Ja du kan. Der er to typer ordreannullering:
1. Annullering af en ubetalt ordre: En ubetalt ordre annulleres automatisk efter 1 dag.
2. Annullering af en betalt ordre: Hvis du ikke har modtaget e-mail om forsendelsesmeddelelsen, kan du kontakte os inden for 24 timer for at annullere ordren.
Bemærk, at vi IKKE kan annullere ordrer, der er sendt ud. Vent derfor til din pakke ankommer. Du kan enten beholde det eller returnere det til refusion. Afvis IKKE leveringen, da den ikke leverede pakke kan blive ødelagt af tredjepartslogistikken.

Hvis du afgav din ordre, men ikke fik en e-mail-bekræftelse på, at ordren var afgivet, rolig! Du har muligvis stadig en ordre, du vil bare prøve følgende for at dobbelttjekke.

  • Tjek din spam-mappe. Vores e-mail-bekræftelser kan undertiden ende derinde.
  • Hvis du er logget ind via Facebook eller Gmail, skal du kontrollere den e-mail, der er knyttet til det.
  • Gå til "Mine ordrer", så kan du se alle de ordrer, du har afgivet, og skal kunne se status på din ordre.
  • Tjek din bankkonto for at sikre dig, at der er en transaktion fra ZAPAKA.
  • Hvis du stadig ikke kan finde nogen bekræftelse på, at din ordre blev afgivet, skal du bestemt kontakte os med dit fulde navn, e-mail, telefonnummer og den adresse, du gav ved kassen, så vi kan prøve at finde den.
You have successfully subscribed!
This email has been registered