Dokument

VORES FABRIK

Vores kontor er beliggende i Hong Kong, og vores fabrik er på det kinesiske fastland, hvor produkterne sendes fra. Som en af de førende online leverandører af kjoler og tilbehør har vores produkter haft stor popularitet over hele verden. Hver af vores produkter er lavet strengt i henhold til billederne og med høj kvalitet. Og de færdige produkter gennemgår en række inspektioner, inden de sendes til dig. Du kan være sikker på det.

 

2002

Vi oprettede vores egen fabrik og værkstedet. Siden oprettelsen af vores virksomhed har vi været dedikeret til forskning og produktion af dametøj og andet tilbehør, sko, tasker og andre modeartikler.

 

 

 

2018

Efter de 16 års efterforskning har vi endelig oprettet vores eget komplette forskningssystem, produktionssystem, kvalitetsstyringssystem og kundeservice. Vi fremstiller hovedsageligt vintagekjoler, blondekjoler, brudekjoler, kjoler til specielle begivenheder, bryllupsfestkjoler og tilbehør. De fleste af dem sælges til det europæiske og amerikanske high-end marked. Kunder kan gennemse det store online udvalg og vælge deres yndlings kjoler med stor tilfredshed. Zapaka er stolt af enestående kundeservice, høj kvalitet og overkommelige priser.


 

 


VORES PRODUKTER

Vi tilbyder flere glamourøse løsninger til vores skønheder:

 

 

 

 

 

TRIN 1 - KJOLEDESIGN

Et perfekt design tager designere mindst uges tid til at justere kontinuerligt. Foreløbig kommunikation er et meget vigtigt skridt for at undgå dit værdifulde tidsspild.


 


 

 

 

 

 STEP 2 - VÆLG STOF & UDPRYDNINGER

Vi har masser af stoffer og udsmykninger på lager, som er smarte og i høj kvalitet. Disse vigtige detaljer bestemmer kvaliteten på kjoler. Mange fabrikker producerer kjoler med billige materialer. Derfor ser du nogle kjoler er i utrolige lave priser fra onlinebutikker, nogle brudekjoler er endnu lavere end $ 100. Vi sælger ikke billige kjoler i Zapaka. 

 

TRIN 3 - PLADEFREMSTILLING

Som vi alle ved, skal en perfekt kjole se attraktiv ud i et vindue. Det skal også være behageligt for dig og vise din krop til perfektion. Derfor spiller en erfaren skrædder en meget vigtig rolle i skræddersyet.

 

TRIN 4 - START KLIPPING& SKRÆDDERSY

Klipning er et andet vigtigt skridt i at lave en brudekjole. Forskellige stoffer har forskellige skræddersysteknikker. Det er tidskrævende arbejde. Zapaka skrædder overholder at præsentere deres bedste værker for kunderne. Efter at have sørget for at alle ovennævnte detaljer er perfekte, starter vi skræddersyet med almindelig kjole. Vi kalder de kjoler, der ikke har nogen udsmykning, almindelig kjole. Zapaka viser Obsessive-Compulsive i hele skræddersyningsprocessen.


TRIN 5 - UDSYN MED SYD

Dekorationsdesignere laver kjoleudsmykninger i hånden i henhold til kjoledesignet. Det kræver tålmodighed og omhyggelighed, især for nogle små, men komplicerede designede udsmykninger.

 

 

 

 

 

 

TRIN 6 - KVALITETSKONTROL

Når det sidste skræddersyningstrin er færdigt, vil funktionærerne i hvert trin få kvalitetsinspektion af deres eget arbejdssted. Zapaka er forpligtet til kun at levere kvalificerede produkter til kunder.Shop med Zapaka, vi er dedikerede til at gøre din store dag mere perfekt!

 

 

  1996

 vores fabrik har været OEM hos mange amerikanske og tyske virksomheder.

 

 

 

 

HONG KONG HUAWUQUE TRADING CO.,LIMITED Registration Number: 2718393
You have successfully subscribed!
This email has been registered