15% Rabat til din første ordre med kode: EKSTRA15

15% Rabat til din første ordre med kode: EKSTRA15

Ofte stillede spørgsmål om COVID-19

Om os

Zapakada.com er skabt ud af en piges kærlighed til vintagetøj og er her for at servere ligesindede retro- og vintageinspirerede modefejser. Men denne oase af retro-lækkerier dukker ikke op natten over ...

Flashback til 1968, da grundlægger Mary Wang tilbragte sine ugedage i at arbejde som salgskvinde, og hendes weekender trawl loppemarkeder på udkig efter vintage kjoler til at poste i hendes online butik bare for sjov. Da ægte vintage-genstande ikke er så lette at komme forbi, tilføjede en Mary-indfald nogle vintage-inspirerede kjoler, og inden hun kunne sige retro-tastic, begyndte ordrer at oversvømme hendes indbakke! Så Mary gjorde, hvad enhver erhvervskyndig pige ville gøre.

Mens ZAPAKA bærer mange fantastiske retro-designere, havde Mary sin egen retro-inspirerede vision, der blev oversat til fødselen af ​​ZAPAKA-private label. Dette inkluderer alt fra smukke blomsterchiffonkjoler lige ud fra "Mad Men" -havefester til retro Hollywood-starlet-inspirerede badedragter til sorte vinglekjoler med applikationsdetaljer, som Audrey Hepburn selv ville brune over.

Fra pin up-stilarter, vintage-reproduktionsmoderne fra 1920'erne og fantastiske retro-badedragter, vi ved bare, at vi har det, du leder efter! Sørg for at kunne lide Zapakas Facebook-side, følg os på Twitter, besøge vores blog, og tilmeld dig vores nyhedsbrev for at holde trit med de seneste begivenheder.

Zapaka er tilgængelig for kvinder til at tjekke ud på Zapakada.com. Webstedet er også tilgængeligt for kunder i USA, Storbritannien, Canada, Newzland, Australien, tysk, Frankrig, Italien, PortugalSpanien, Polen, Japan, Sverige
Holland,Norge. Webstedet tilbyder mange unikke ting til kvinder rundt om i verden for at tjekke ud for alle de unikke behov, som folk har.