SHOPPING BAG

Your cart is empty.


Vi er mere end en vintage kjole-producent, vi tilbyder en revolutionerende løsning for detailhandlere med vintage kjoler for at tjene penge.
Producent af vintage kjoler ZAPAKA tilbyder dig et ret stort udvalg af vintage kjoler til producentens priser.
Direkte fabriksbestillingspris op til 25% rabat på almindelige engrospriser

  


OM ZAPAKA

Oprettet af en pigens kærlighed til vintagetøj, er ZAPAKA her for at servere ligesindede retro- og vintageinspirerede mode-fiender. ZAPAKA har 50 års oplevelser med vintage kjoler, hvilket har gjort det muligt for os at skabe gunstige betingelser for samarbejde for os og for kunderne. Vi er ikke kun en online forhandler, men også en producent, der designer og producerer vintage kjoler, prom kjoler og bryllupsgæst kjoler til butikker direkte.

 

FANTASTISKE HELSEPRISER

Vi har en in-house designafdeling med mere end 10 tøjdesignere til beklædning, og fremstiller produkter i vores egen fabrik. Dette giver os mulighed for at tilbyde meget gode priser til vores grossistkunder. Vi ser frem til at samarbejde med forretningsfolk fra forskellige lande i verden! Samarbejde med os kan spare dig for en masse omkostninger og reducere dit tab!

 

 


ZAPAKA VORES AT VÆRE FORSKELLIGE

Vi tilbyder ikke kun vores brand designs og fortsætter med at lancere nye ankomster konstant, men tilbyder også one-stop service produktlinie af dit eget brand, som inkluderer design, OEM service og endda dør til dør levering service til dine kunder. Vi kan garantere bedste kvalitet og den laveste pris til alle partnere!

 

 

 

Du skulle ikke køre din virksomhed helt alene. Din virksomhed skal plejes og understøttes uden engang et stykke bekymring. Vi vil have dig til at læne dig tilbage og nyde din forretning med vintage og prom & bryllupsgæstekjoler. Det er netop derfor, vi lancerede Partner Engagement-programmet. Ved at blive vores partner vil du nyde mange fordele uden at skulle tage risici.

 

Plan A
Bliv Zapaka forhandler

Fabriks direkte ombestillingspris starter fra 49 EUR
Stil og kvalitet sammenlignelig med designermærker
Fabriks direkte levering med 1-2 uger
Ingen stilophør
Dør til dør leveringstjeneste til dine kunder om nødvendigt

Plan B
Dit eget brand

En-til-en designtjeneste
One-stop service med mærkning og emballering
Fabriks direkte levering med 3 - 4 uger
Prøve fra fabrikken til direkte ombestilling starter fra  99 EUR, op til 25% rabat ved ombestilling
Dør til dør leveringstjeneste til dine kunder om nødvendigt

Er du klar til at blive vores forretningspartner? Så ansøg i dag!
(Please send back to service@zapaka.com)