SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Konto

Vi respekterer dit privatliv og holder dine personlige oplysninger fortrolige.
Når du besøger vores websted, gemmes de indsamlede oplysninger i din browser, såsom dit navn, telefonnummer, postnummer og adresse. Cookies kan bruges til at genkende din IP-adresse og give hurtigere adgang til vores websted. Du kan begrænse brugen af cookies ved at ændre indstillingerne i din browser, hvilket kan begrænse din adgang til vores websted.

For nemheds skyld har vi ekspres checkout online.Du skal blot tilføje en vare til din taske, gå til din taske (link i øverste højre hjørne på hver side) og vælge din foretrukne check-ud-mulighed. Giv dine betalings- og forsendelsesoplysninger, og placer din ordre!En ordrebekræftelse sendes til den e-mail-adresse, der er registreret, når din ordre er afgivet.

Det meste af tiden er, at du har indtastet e-mail-adressen eller adgangskoden forkert.
Hvis du loggede på med Facebook eller Gmail første gang, skal du klikke på knappen "Log ind med Facebook" eller "Log ind med Gmail" for at logge ind.

Nej, du behøver ikke at registrere dig hos ZAPAKA for at afgive ordrer.
Du kan udfylde de nødvendige oplysninger, når du tjekker ud som gæst. Men du vil ikke være i stand til at kontrollere ordrestatus eller ordrehistorik uden at registrere dig.