SHOPPING BAG

Your cart is empty.

SÅDAN INITIERES EN RETURNERING

1. Kontakt kundeservice på vores side med angivelse af den eller de varer, du vil returnere, og årsagen.Vi accepterer ikke returnerede varer, der blev sendt tilbage af dig direkte uden først at kontakte os.Du kan kontakte os på Whatsapp eller telefonnummer +1(720)641-9067, eller sende e-mail til vores service@zapaka.com.

2. Efter modtagelse af returinstruktioner fra os, bedes du pakke den eller de genstande, der skal returneres, sammen med den originale emballage.Skriv dit ordrenummer på pakken, ligesom ZAPAKADA0001 for at gøre din pakke let genkendt, så vi kan løse dit problem så hurtigt som muligt.

3. slip din pakke på det lokale postkontor.

4. De fleste returneringer behandles inden for 7 hverdage efter vi har modtaget din pakke.Vi udsteder refusionen til din oprindelige måde, du betalte for ordren på.Når din refusion er udstedt, modtager du en bekræftelses-e-mail. Originalforsendelsesgebyr og returforsendelsesgebyr refunderes ikke.

* Bemærk, at alle returneringer, kunder skal betale for omkostningerne ved forsendelse.

GENERELT TILBAGEBETALINGSPOLITIK

1. Du har syv dage til at afgøre, om en vare passer til dig,Hvis du vil returnere eller bytte varen, bedes du kontakte os inden for 7 dage efter levering.

2. Følgende varer kan ikke returneres, refunderes eller ombyttes: ① Genstande, ②Tilbehør, ③Tilpassede varer, ④Flash-salgsartikler, ⑤Black Friday-tilbud (inklusive 70% rabat på sektionen/30% rabat på sektionen/D.Kr69 sektionen).

3. Varer skal returneres ubrugte, uvaskede, ubeskadigede med alle originale tags vedhæftet. Vi accepterer ikke en returneret vare, der er slidt, beskadiget, vasket eller ændret på nogen måde.

4. Varer med ikke-returmærker og gratis gaver kan ikke returneres.

5. Vi accepterer ikke returnerede varer, der er sendt tilbage uden ordentlige returneringsanmodninger.

6. Vi tilbyder ikke Freight To Collect (FTC) service for de pakker, der returneres til os.Returneringerne foretages for egen regning.

7. Sørg for at dobbelttjekke dine returneringer, inden du sender dem. Vi er ikke ansvarlige for returnering af produkter, der ikke er ZAPAKA.

8. Da alle varer (inklusive standardstørrelse) er bestilt, vi har ikke råd til at acceptere køb ‘køb-mange-hold-en’. Vores kundeserviceteam kan annullere en ordre, der menes at være foretaget med den hensigt.

9. Vi er ikke ansvarlige for returnerede varer, der er mistet eller beskadiget, eller hvis pakkerne inspiceres af tolden (kunden skal betale toldklarering),opbevar kvitteringen med sporingsoplysninger. opbevar kvitteringen med sporingsoplysninger.

10. Vi forbeholder os ret til at nægte returnering, hvis de modtages i en uacceptabel tilstand eller uden vores forudgående kendskab.

11. Forsinket returnering & forfaldent tabt forårsaget af kunden, refunderes 40 %. Såsom forfalden til at hente pakke, forfalden til assistent for toldbehandlingen og så videre).

12. Vi accepterer ikke den afviste pakke. En refusion på 40 % vil blive udstedt tilbage. Hvis du har brug for en returnering, kan du, efter at du har modtaget den, kontakte os.

* Bemærk:
• Ved returnering på kundens anmodning er kunden ansvarlig for returforsendelsesomkostningerne. Og omkostningerne ved de oprindelige forsendelsesgebyrer refunderes ikke.
• Returnering af 2-3 varer fra en enkelt eller flere ordrer er underlagt et 15% genopfyldningsgebyr, der fratrækkes refusionsbeløbet; Returnering af 4 eller flere varer fra en enkelt eller flere ordrer er underlagt et 30% genopfyldningsgebyr, der fratrækkes refusionsbeløbet.

BETINGELSER

TIL ALLE TILPASNINGSKJOLER:
Hos ZAPAKA forstår vi, at du måske vil have kjolen til at passe perfekt! For at hjælpe dig,vi tilbyder tilpasset størrelse på de fleste af vores kjoler.Brugerdefineret størrelse tager samme tid at fremstille og sende til dig!

Et par ting at huske på tilpassede kjoler:
Brugerdefinerede kjoler er lavet specifikt til de mål, du giver (buste, talje, hofter, højde og hul til gulv). Det betyder, at ingen andre vil være i stand til at bære den kjole, når den er lavet. På grund af dette kan vi ikke acceptere returnering af brugerdefinerede kjoler. Kontroller venligst dine mål og farvevalg inden du bestiller.

Vi forstår, at der nogle gange er behov for små ændringer, Vi tilbyder begrænsede ændringer refusion for kun vores brugerdefinerede størrelser. Send os blot et billede af din kvittering fra skrædderen og dit ordrenummer, så gør vi resten! Ja, det er virkelig så let!

TIL ALLE PRESONALISEREDE OG PERSONLIGE PLEJEPUNKTER:
Alle personlige og personlige plejeartikler (inklusive øreringe, lingeri, badetøj osv.) Sælges endeligt. På grund af hygiejneproblemer er der ingen returneringer / udvekslinger.

AFBESTILLINGSPOLITIK

Vi forstår, at det er en vigtig opgave at bestille en kjole til din særlige lejlighed, og vores afbestillingspolitik blev oprettet med dette i tankerne.Det er dog vigtigt at bemærke, at det mest vores kjoler er lavet på bestilling, og når oprettelsesprocessen er begyndt, kan materialerne ikke genbruges.Den gode nyhed er, at efter at du har afgivet din ordre, er der stadig tid til at beslutte dig.Se vores afbestillingspolitik nedenfor for detaljer.

• Ubetalte ordrer annulleres automatisk efter 1 dag.
• Annuller ordren inden for 24 timer efter betaling for fuld refusion.
• Annuller ordre 24–72 timer efter betaling: 80% refusion + forsendelsesgebyr.
• Annuller ordre 72-120 timer efter betaling: 50% refusion + forsendelsesgebyr.
• Annuller ordre> 120 timer efter betaling: Kun refusion af forsendelsesgebyr.
• Når din ordre er afsendt, kan den ikke annulleres.

Hvis du vil annullere din ordre, bedes du kontakte vores kundeservice for at fortsætte.

* Når du modtager en e-mail fra ZAPAKA med titlen "Ordre #_______ bekræftet", er din betaling bekræftet.

FAQS

Hvad er din retur- / udvekslingsproces?

Du skal muligvis kontakte USA for at starte returprocessen inden for 7 dage efter modtagelse af dine varer. Vores kundeservice vil håndtere problemet.

Hvad kan returneres eller byttes?

Retur skal modtages i ny stand og få bekræftelse fra vores kundeservice;ubrugt, uvasket og med den hygiejniske liner og tags intakte. Tems, der returneres med åbenlys brug, makeup, dyrehår, skæl, deodorant, parfume eller lignende produktpletter kan være genstand for benægtelse.

Sko skal returneres i deres originale skokasse og placeres i en ekstra kasse til forsendelse.Skader på skoæsken gør, at sko ikke kan komme tilbage. Varer, der sælges som sæt, skal returneres med de rigtige størrelser som solgt. Hvis de modtages beskadiget, sendes sko tilbage og er underlagt yderligere forsendelsesomkostninger.

Det endelige salg kan ikke returneres, refunderes eller ombyttes. Gavekort kan ikke returneres eller refunderes.

Hvad er din returpolitik?

ZAPAKA udsteder en fuld refusion inklusive fragt for eventuelle beskadigede, defekte eller forkert afsendte varer. Hvis din vare ankommer beskadiget eller defekt, bedes du kontakte vores kundeserviceteam direkte for at få hjælp til at behandle din retur.

Hvor er min refusion?

Restitutioner af enhver art behandles altid tilbage til den oprindelige betalingsform og på dette tidspunkt, vi har ikke mulighed for at ændre betalingsmetoden.
• Det tager normalt op til 5-7 hverdage at behandle en refusion. Når refusionen er behandlet efter vores afslutning, sender vi dig en bekræftelse via e-mail.
• For returnerede varer, der har brug for refusion, pakken skal først behandles tilbage til vores lager, efter at vi har modtaget din pakke. Det tager normalt ca. 10 dage at modtage din pakke og håndtere refusion.
• Al PayPal-betaling kan kun refunderes via PayPal, al kreditkortbetaling refunderes kun til det originale kreditkort.
I det usandsynlige tilfælde, at du ikke har modtaget en e-mail efter tidsrammen vist ovenfor, bedes du kontakte os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du opkræve et returhåndteringsgebyr for retur eller bytte?

Der er ikke noget returhåndteringsgebyr. Kunderne er dog ansvarlige for at betale returforsendelsesomkostningerne.

Jeg returnerede pakken. Hvornår kan jeg modtage min refusion?

Det er op til 10 hverdage, før din returnering behandles, når den når vores lager. Vi sender dig en bekræftelses-e-mail, når din refusion er udstedt.

Brug For Mere Hjælp?

Online Chat
Tilgængelig på hverdage (Mandag-Fredag)