SHOPPING BAG

Your cart is empty.

SÅDAN INITIERES EN RETURNERING

1. Kontakt kundeservice på vores side med angivelse af den eller de varer, du vil returnere, og årsagen.Vi accepterer ikke returnerede varer, der blev sendt tilbage af dig direkte uden først at kontakte os.Du kan kontakte os på Whatsapp eller telefonnummer +1(720)641-9067, eller sende e-mail til vores service@zapaka.com.

2. Efter modtagelse af returinstruktioner fra os, bedes du pakke den eller de genstande, der skal returneres, sammen med den originale emballage.Skriv dit ordrenummer på pakken, ligesom ZAPAKADA0001 for at gøre din pakke let genkendt, så vi kan løse dit problem så hurtigt som muligt.

3. slip din pakke på det lokale postkontor.

4. De fleste returneringer behandles inden for 7 hverdage efter vi har modtaget din pakke.Vi udsteder refusionen til din oprindelige måde, du betalte for ordren på.Når din refusion er udstedt, modtager du en bekræftelses-e-mail.

* Bemærk, at alle returneringer, kunder skal betale for omkostningerne ved forsendelse.

GENERELT TILBAGEBETALINGSPOLITIK

1. Du har syv dage til at afgøre, om en vare passer til dig,Hvis du vil returnere eller bytte varen, bedes du kontakte os inden for 7 dage efter levering.

2. Følgende varer kan ikke returneres, refunderes eller ombyttes: ① Genstande, ②Tilbehør, ③Tilpassede varer, ④Flash-salgsartikler.

3. Varer skal returneres ubrugte, uvaskede, ubeskadigede med alle originale tags vedhæftet. Vi accepterer ikke en returneret vare, der er slidt, beskadiget, vasket eller ændret på nogen måde.

4. Varer med ikke-returmærker og gratis gaver kan ikke returneres.

5. Vi accepterer ikke returnerede varer, der er sendt tilbage uden ordentlige returneringsanmodninger.

6. Vi tilbyder ikke Freight To Collect (FTC) service for de pakker, der returneres til os.Returneringerne foretages for egen regning.

7. Sørg for at dobbelttjekke dine returneringer, inden du sender dem. Vi er ikke ansvarlige for returnering af produkter, der ikke er ZAPAKA.

Bemærk: Det originale forsendelsesgebyr og forsendelsesgarantien refunderes ikke.

FAQS

Hvad er din retur- / udvekslingsproces?

Du skal muligvis kontakte USA for at starte returprocessen inden for 7 dage efter modtagelse af dine varer. Vores kundeservice vil håndtere problemet.

Hvad kan returneres eller byttes?

Retur skal modtages i ny stand og få bekræftelse fra vores kundeservice;ubrugt, uvasket og med den hygiejniske liner og tags intakte. Tems, der returneres med åbenlys brug, makeup, dyrehår, skæl, deodorant, parfume eller lignende produktpletter kan være genstand for benægtelse.

Sko skal returneres i deres originale skokasse og placeres i en ekstra kasse til forsendelse.Skader på skoæsken gør, at sko ikke kan komme tilbage. Varer, der sælges som sæt, skal returneres med de rigtige størrelser som solgt. Hvis de modtages beskadiget, sendes sko tilbage og er underlagt yderligere forsendelsesomkostninger.

Det endelige salg kan ikke returneres, refunderes eller ombyttes. Gavekort kan ikke returneres eller refunderes. Smykker og solbriller under D.Kr 154 kan returneres, men kan ikke udskiftes.

Hvad er din returpolitik?

ZAPAKA udsteder en fuld refusion inklusive fragt for eventuelle beskadigede, defekte eller forkert afsendte varer. Hvis din vare ankommer beskadiget eller defekt, bedes du kontakte vores kundeserviceteam direkte for at få hjælp til at behandle din retur.

Hvor er min refusion?

Restitutioner af enhver art behandles altid tilbage til den oprindelige betalingsform og på dette tidspunkt, vi har ikke mulighed for at ændre betalingsmetoden.
• Det tager normalt op til 5-7 hverdage at behandle en refusion. Når refusionen er behandlet efter vores afslutning, sender vi dig en bekræftelse via e-mail.
• For returnerede varer, der har brug for refusion, pakken skal først behandles tilbage til vores lager, efter at vi har modtaget din pakke. Det tager normalt ca. 10 dage at modtage din pakke og håndtere refusion.
• Al PayPal-betaling kan kun refunderes via PayPal, al kreditkortbetaling refunderes kun til det originale kreditkort.
I det usandsynlige tilfælde, at du ikke har modtaget en e-mail efter tidsrammen vist ovenfor, bedes du kontakte os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du opkræve et returhåndteringsgebyr for retur eller bytte?

Der er ikke noget returhåndteringsgebyr. Kunderne er dog ansvarlige for at betale returforsendelsesomkostningerne.

Jeg returnerede pakken. Hvornår kan jeg modtage min refusion?

Det er op til 10 hverdage, før din returnering behandles, når den når vores lager. Vi sender dig en bekræftelses-e-mail, når din refusion er udstedt.

Brug For Mere Hjælp?

Online Chat
Tilgængelig på hverdage (Mandag-Fredag)