SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Forsendelse & Levering

Inden din ordre afsendes, skal Zapaka behandle din ordre og lægge alle dine varer gennem sine strenge kvalitetskontroltest.På grund af dette er den samlede leveringstid forskellig fra leveringstiden alene.
Samlet leveringstid = behandlingstid + leveringstid
Behandlingstid: Alt normalt produkt har brug for 5-7 hverdage at behandle, bortset fra det komplicerede håndarbejde som perler, broderi og slipsfarve er nødvendigt 13-20 hverdage at behandle.
Forsendelsestid: Det afhænger af, hvilken forsendelsesmetode du valgte, standardforsendelsesmetoden har brug for 7 - 14 hverdage mens den hurtige forsendelsesmetode skal bruges 5-7 hverdage.Derudover kan du vælge vores'på lager' sideelement, sendes det indeni 48 timer fra vores lager, efter du har bestilt.

Kun kunder fra USA kan bruge PO BOX-adressen, de andre ikke.Om APO / FPO-adresserne kan alle lande ikke bruge.
Leveringstid til postkasser varierer fra andre og er generelt længere end vores standard 7-14 hverdag Forsendelse til jorden.

Hvis det sker, kan der være to grunde:
1.Når vi sender vores pakker til dig, er der ingen yderligere opdateringer fra rederiet, fordi din pakke er i transit.Når den har nået den næste sorteringsfacilitet, opdateres den. Det kan tage et par dage ( 3-7 dage) at se enhver aktivitet, når den er sendt ud fra vores ende.Vi foreslår, at du venter et par dage mere.Forresten, fordi TNT-leveringsfirmaet brugte det samme sporingsnummer til de forskellige destinationer. Den leverede pakke er ikke din.Og det er til forskellige lande.Vær tålmodig med at vente.
2. Eller du skal få destinationssporingsnummeret til nogle forsendelsesmetoder. Du kan få det nye sporingsnummer, når du sporer på det link, der sendes til dig i bekræftelses-e-mailen. Hvis du stadig ikke kan finde det opdaterede sporingsnummer, bedes du kontakte os.Vi er villige til at hjælpe dig med dette spørgsmål.

Pakker leveres muligvis til din postkasse eller underskrives af dine naboer. Vi foreslår, at du tjekker i din postkasse og først hos dine naboer. Kontakt også dit lokale postkontor eller rederi med sporingsnummeret. I nogle tilfælde kan postkontorer kræve, at kunderne afhenter pakker personligt til internationale leverancer. Hvis du stadig ikke kan finde din pakke, er du velkommen til at indsende en billet.

For en ikke-afsendt ordre, hvis den stadig er i behandling, vil der ikke være yderligere opdateringer, før ordren er afsluttet.
For afsendte ordrer tager det nogle gange flere dage, før sporingsoplysningerne opdateres. Hvis din forsendelse er fra vores internationale lagre og er i transit eller toldbehandling, oplysningerne opdateres ikke, før de når næste forsendelsesstation (kan kræve 3-7 dage).
Undertiden har rederiet ikke opdateret pakkeoplysningerne. Vi foreslår, at du venter et par dage mere.

Vi arbejder altid med de mest tillidsfulde leveringsfirmaer, og forsendelsesomkostningerne afhænger af vægten af de varer, du bestiller, den forsendelsesmetode, du vælger, og leveringsdestinationen. I betragtning af den konkurrencedygtige pris på vores produkter er det stadig ret omkostningseffektivt at købe hos os. Vi håber inderligt, at du kan prøve, og vi vil aldrig svigte dig.

Kære kunder
Med den stigende bekymring over Coronavirus (COVID-19),Vi vil informere dig om, at Zapaka nøje overvåger nyheder og rapporter fra Centers for Disease Control (CDC), og vi træffer forholdsregler for at sikre vores kunders og medarbejderes sundhed og sikkerhed.
Vi forstår, at dette kan være en stressende tid for vores kunder siden COVID-19-udbruddet. Vores kundeserviceteam gør vores bedste for at demonstrere vores engagement og give dig den bedste assistance, og vi vil sikre dig, at vores fokus er at hjælpe dig med det samme. Vær sikker på at vi vil svare på hver enkelt af jer, så snart vi kan. Tak for din tålmodighed og forståelse.
Vores levering fortsætter i øjeblikket som normalt. Derudover arbejder vi hårdt på at gøre leveringer så sikre som muligt. Imidlertid oplever nogle luftfartsselskaber forsinkelser i slutningen, så når din ordre sendes, skal du sørge for at holde øje med din sporing.
Ved nye indkøb foretager og sender vi varerne i henhold til skræddersyelsestid og leveringstid angivet på vores hjemmeside.
Vi er nødt til at forblive forenede i disse hårde tider, og vi sætter pris på alle vores kunders indsats.Vi ønsker at udtrykke vores bedste ønsker til dig.
Tak for din tid, tålmodighed og forståelse.
Kærlighed fra os alle
Zapaka Team

Vi sender verdensomspændende til næsten alle lande over hele kloden, der dækker Nord- og Sydamerika, Europa, Asien, Afrika, Oceanien og mere.
Vi anvender tjenester fra større, pålidelige internationale luftfartsselskaber for at sikre, at din pakke ankommer til din destination sikkert og sikkert.
Bemærkninger: Da afdelingsgoderne sendes til udlandet, bærer kunden de pålagte toldsatser.

Hvis din forsendelsesdestination ikke er tilgængelig ved kassen, bedes du bare Kontakt Os.

Moms er inkluderet i de viste priser.
Bemærk: Husk, at visse lande opkræver toldafgift for toldimport, som du muligvis skal betale. For information, spørg dit lokale toldkontor.