SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Dokument

Betalingsrelaterede spørgsmål

Du kan bruge Paypal eller kreditkort på vores hjemmeside.
PayPal-oplysninger : PayPal er en sikker og pålidelig betalingstjeneste, der giver dig mulighed for at købe på vores side med Visa, MasterCard, American Express, JCB og så videre. Paypal har følgende fordele:
1. Sikker: PayPal kan skjule dine økonomiske oplysninger, så du ikke behøver at dele dem online. Vi beskytter også dine køb. Hvis der er et problem, kan du få dine penge tilbage.
2. Hurtig: PayPal giver dig mulighed for at betale med et par lette klik. Intet besvær med at komme ud af din tegnebog eller skrive dine kortoplysninger på forskellige websteder. Alt hvad du behøver er din e-mail-adresse for hurtig og nem betaling.
3. Overalt: PayPal accepteres på tusinder af websteder, fra førende mærker til små uafhængige detailhandlere. Så uanset hvor du handler, kan PayPal arbejde.
4. Med hensyn til de ekstra internationale gebyrer sker der generelt en sjælden situation. Men hvis gebyrerne kræves, skal kunderne betale for det. Håber på din forståelse.

Ja. Vi implementerer en række sikkerhedsforanstaltninger for at opretholde sikkerheden af dine personlige oplysninger. Dine personlige oplysninger findes bag sikrede netværk og er kun tilgængelige af et begrænset antal personer, der har særlige adgangsrettigheder til sådanne systemer, og som er forpligtet til at holde oplysningerne fortrolige. Når du afgiver ordrer eller får adgang til dine personlige oplysninger, tilbyder vi brugen af en sikker server. Alle følsomme / kreditoplysninger, du leverer, transmitteres via Secure Socket Layer (SSL) -teknologi og krypteres derefter i vores databaser.

Din PayPal faktureres kort efter, at du har betalt for dine ordrer.

Efter betalingen vises PP-siden med det samme transaktionsregistreringer, du kan søge ved at logge på dine personlige konti.

Først: Vi accepterer ikke debetkortbetalinger i øjeblikket. Hovedbetalingen er PP og kreditkort. Andet : Om kortet har tilstrækkelig balance. For det tredje: Om det kreditkort, du har, har nogle problemer med troværdigheden.

Shopping-relaterede spørgsmål

(1) Du kan logge ind på vores hjemmeside med din e-mail og spore din ordrestatus i "Mine ordrer", hvis du placerede ordren under din registerkonto.
(2) Når din ordre sendes ud, kan du modtage en e-mail om dine sporingsoplysninger.

Hvis du har afgivet din ordre, men ikke modtaget en e-mail-bekræftelse på, at ordren er afgivet, skal du ikke bekymre dig! Du har muligvis stadig en ordre, du vil bare prøve følgende for at dobbelttjekke:

(1) Tjek din spam-mappe. Vores e-mail-bekræftelser kan undertiden ende derinde.
(2) Hvis du har logget ind via Facebook eller G-mail, skal du kontrollere den e-mail, der er knyttet til det.
(3) Gå til "Mine ordrer", så vil du kunne se alle de ordrer, du har afgivet, og skal kunne se status på din nye ordre.
(4) Tjek din bankkonto for at sikre dig, at der er en transaktion fra ZAPAKA.
(5) Hvis du stadig ikke kan finde nogen bekræftelse på, at din ordre blev afgivet, skal du bestemt kontakte os med dit fulde navn, e-mail, telefonnummer og den adresse, du gav ved kassen, så vi kan prøve at finde den.

Du kan ændre leveringsadressenFør afsendelse. Please Kontakt os. Vi vil ændre din leveringsadresse og sende dig en bekræftelses-e-mail hurtigst muligt.
Selvom vi ikke kan ændre din adresse, hvis din pakke sendes, skal du kontakte transportøren for at anmode om ændringer i leveringen.
Ordrer (farveprøver, tilbehør, stof osv.) Kan ikke opdateres, når pakken er sendt.

Undskyld at forvirre dig. Da nogle produkter på vores hjemmeside er lavet på bestilling, har vi brug for nogle dage til at forberede det, og yderligere 5-7 hverdage afsendes. Din forståelse vil blive meget værdsat.
Vi har kontrolleret og bekræftet, at din ordre stadig er under forberedelse.
Når din ordre er afsluttet, arrangerer vi straks forsendelse og sender dig en bekræftelses-e-mail med sporingsnummeret. Hvis du ikke modtager e-mail med bekræftelsen før den anslåede leveringsdato, bedes du kontakte os.

Ikke alle, men nogle.(Items in "på lager" page, vi kan sende fra vores lager inden for 48 timer.)

Refusion & amp; Returnerer relaterede spørgsmål

Det kan være nødvendigt Kontakt os at starte returprocessen inden for 7 dage efter modtagelse af dine varer. Vores eftersalgsafdeling håndterer problemet.

ZAPAKA udsteder en fuld refusion inklusive fragt til enhver beskadiget, defekt eller forkert afsendtgenstande. Hvis din vare ankommer beskadiget eller defekt, bedes du kontakte vores kundeserviceteam direkte for at få hjælp til at behandle din retur. 

Restitutioner af enhver art behandles altid tilbage til den oprindelige betalingsform, og på nuværende tidspunkt har vi ikke mulighed for at ændre betalingsmetoden.
• Det tager os generelt op til 5-7 hverdage at behandle en refusion. Når refusionen er behandlet i vores ende, sender vi dig en bekræftelse via e-mail.
• For returnerede varer, der har brug for refusion, skal pakken først behandles tilbage til vores lager, efter at vi har modtaget din pakke. Det tager normalt ca. 10 dage for at modtage din pakke og håndtere refusion.
• Al PayPal-betaling kan kun refunderes via PayPal, al kreditkortbetaling refunderes kun til det originale kreditkort.
I det usandsynlige tilfælde, at du ikke har modtaget en e-mail efter tidsrammen vist ovenfor, tak Kontakt os, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

• Når din retur kommer tilbage til os, kan det tage et par hverdage for os at behandle ordren tilbage til vores lager. Når dette er gjort, sender vi dig en e-mail med en bekræftelse på, at ordren er returneret, og din refusion er udstedt.
• Husk, at det kan tage luftfartsselskabet noget tid at få tilbage til os. Hvis du vil holde øje med forløbet for returneringen, skal du bare sørge for at notere sporingsnummeret til pakken.
• I det usandsynlige tilfælde, at du ikke har modtaget en e-mail, efter at pakken vender tilbage til os, takKontakt os, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
• Sørg for at fortælle os dit originale ordrenummer, hvilke varer du har returneret, da dette blev returneret til os og eventuelle leveringsreferencenumre (dvs. fra en indsamlingstjeneste eller kurer), når du kontakter os.

Hvis det virkelig er vores problemer, vil vi genudstede eller udskifte varen for dig. Hvis varen blev beskadiget under transporten, skal kurérfirmaerne også tage noget ansvar.

Plejeinstruktioner

Plejeinstruktionerne for hvert emne er angivet på produktsiden under fanen "Sammensætning". For at passe ordentligt på din vare anbefaler vi, at du følger instruktionerne, der findes på dens tag. Hvis "Kun renseri" er angivet, er det fordi det er den bedste metode til at passe på det.
Hvis varen indeholder læder, anbefaler vi, at du henviser dine spørgsmål til en læderspecialist.

Størrelse, farverelaterede spørgsmål

Se venligst voresStørrelses skema for at vælge den rigtige størrelse.
• Hvis dine målinger stemmer overens med vores størrelseskort, foreslår jeg, at du vælger standardstørrelse.
• Hvis dine mål ikke kan findes i størrelsestabellen, anbefaler jeg, at du vælger brugerdefineret størrelse for at sikre, at kjolen passer til dig

Vores farvekort online er blevet justeret for at vise farven så tæt på farven på de faktiske stoffer. Kameraopløsning og computerskærme kan dog betyde, at farven kan variere lidt mellem fotos og det faktiske stof.

Hvorfor vælge os

Hos ZAPAKA går vi ikke på kompromis med kvalitet, komfort og pasform. Vi gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at udtrykke dig i stedet for blot at skabe en kjole. Førsteklasses kvalitet har altid været princippet i vores arbejde. Der holdes regelmæssige foredrag med vores medarbejdere, der opdaterer dem om kvalitet. Vi forstår, at opretholdelse af et højt kvalitetsniveau af kjolemateriale er den kernebevidsthed, som hele vores bestræbelse eksisterer på. Kvalitetssikringsplan er omhyggeligt formuleret, og vores kvalitetskontroleksperter holder løbende opmærksomhed på hvert eneste produktionsfase for at sikre førsteklasses kvalitet.

Menneskelig ressource er vores aktiv. Vi har en streng screeningprocedure for udvælgelse af vores medarbejdere og medarbejdere. Medarbejderne får regelmæssig træning i at opgradere deres videniveau. Alle vores eksperter har god erfaring med mange års arbejde inden for deres respektive ekspertiseområder. Vi er en gruppe af ambitiøse fagfolk, der specialiserer sig i kvalitetsvurdering og design af beklædningsgenstande, prototype og materialevalg.

Vi er dedikerede til at etablere ZAPAKA som et verdensklasse kjolemærke. Vi holder vores priser rimelige og yderst konkurrencedygtige. Vores princip i denne henseende er rimelig fortjeneste og høj omsætning. Vi håber at skalere forskellen ved at få engrosordrer.

Ved streng produktionsplanlægning og løbende opfølgningshandlinger fastholder vi vores forpligtelse til leveringstid. Vi forstår vigtigheden af rettidig levering af kjolematerialet for at opretholde vores kunders pålidelighed. Vi forsikrer vores kunder om levering i rette tid.

Vi har vores egen lagerafdeling i alle dele af verden, så vi distribuerer til alle dele af verden! Vi har et stærkt netværk af leveringstjenester over hele verden. Kunderne kan drage fordel af det veletablerede leveringsnetværk til at få deres bestilte kjoler ved deres dørtrin. Når du har bestilt på vores hjemmeside, leverer vi varerne til dig fra det nærmeste lager og sikrer, at du kan modtage varer, du bestilte på den hurtigste tid.

Kunder er vores guder. Vi har ikke holdt noget loft på minimum bestillingsmængde. Vi er forpligtet til at give lige så stor betydning som store og små kunder. Ordrer af enhver størrelse er velkomne, fra små forsendelser til mange tusinder.