SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Nem returnering og udveksling

Vi håber, at du elsker dit ZAPAKA-køb, men hvis du ikke er 100% tilfreds, har vi muligheder for at få dig i den perfekte kjole:

Zapaka Danmark Returpolitik

* Refusione: Få en refusion tilbage til din oprindelige betalingsmetode.

* Ombytning: Zapaka tillader ombytte af det samme produkt i en anden størrelse, hvis varen er på lager.

1. Venligst kontakt os, inden du sender varen tilbage til os for en refusion. Vi accepterer ikke returnerede varer, der blev sendt tilbage af dig direkte uden først at kontakte os.

2. Skriv dit ordrenummer på pakken, ligesom ZAPAKAUS0001 for at gøre din pakke let genkendt, så vi kan løse dit problem så hurtigt som muligt.

3. Du skal selv foretage ekspresgebyrer for retur.

4. Når vi har sikret os, at vi har modtaget returpakken, kontakter vi dig og giver dig en refusion eller en ombytte af din varer.

Returnerer instruktionsoplysninger

* Refusione: Retur kan accepteres inden for 7 dage som nedenfor

Retur fra vores kunder er acceptabelt inden for 7 dage efter du har fået pakken. Når vi bekræfter ankomsten af den pakke, du returnerede, refunderer vi betalingen. Varer, der kan returneres eller refunderes ved modtagelse, skal følge kriterierne som nedenfor:

1. Sørg for, at produkterne er ubrugte og ikke påvirker sekundært salg.

2. Produktet skal være i god stand. Det vil sige ingen ridser, ingen beskadigede/ødelagte eller snavsede ved ankomsten.

3. Produktstørrelse / farve skal som original bestilt.

4. Fordi vi debiterede porten i overensstemmelse med logistiskfirmaet, refunderer vi kun den gode pris, der er ansvarlig.

5. Efter returnering af produkterne bedes du venligst informere os om følgende oplysninger på din konto, hvor du kan finde et diagram.

①Bestillingsnummer for eksempel ZAPAKAUS0001

②Mængde af hver vare

③ Foto af de produkter, du sendte tilbage

④ Foto af forsendelsesetiketten på pakken zapaka.com sendt til dig

⑤ Foto af forsendelsesetiketten i den pakke, du sendte til zapaka.com

6. Forsendelsesgebyr opkrævet af kurerfirmaet, så det returforsendelsesgebyr ydes af din side.

Trin:

1. Kontakt kundeservice om de oplysninger, vi har brug for inden pakken sendes tilbage.Refusion accepteres ikke uden forudgående godkendelse fra kundeservicemedarbejdere,send det ikke tilbage uden at lade os vide.Kontakt os venligst for den nye leveringsadresse efter godkendelse til at sende den tilbage,vi tager ikke noget ansvar, hvis du bruger en anden adresse uden vores bekræftelse.

2. Send pakken tilbage til os.

3. Efter returnering af produkterne, bedes du tilbyde vores kundeservice de oplysninger, du indsamler ovenfor eller tilføje til din konto, hvor du kan finde et diagram til at uploade oplysningerne.

4. Efter bekræftelse af oplysningerne tilbagebetaler vi pengene direkte til din konto. Men mængden er frossen, som kan bruges, indtil vi får pakken.

5. Vi aktiverer refusionen på din konto, når vi modtager pakken, så du kan bruge den til en ny ordre.

Fuld refusion

Vi tilbyder fuld refusion for alle varer, der viser sig til at være defekte eller beskadigede på grund af vores fejl. Skader forårsaget på grund af tredjepartners eller kundens egen fejl kan ikke gælde for refusionen.

Delvis tilbagebetaling

Vi tilbyder også en delvis refusion på returnerede varer, der har nogle originale mangler dele. I et sådant tilfælde kan kunden kun få delvis refusion. Kunder kan kun blive opkrævet forsendelsesomkostninger en gang (dette inkludere retur); Der opkræves ikke genopfyldning af forbrugerne for returnering af produktet. I tilfælde af gratis forsendelse er forbrugerne ansvarlige for returforsendelsesomkostningerne.

BEMÆRK:

Vi har ikke råd til at acceptere købet “køb-mange-hold-en" dette er ikke inden for rækkevidde af vores nemme returpolitik.

Da kjolepriserne er super lave i vores amerikanske lager uden kvalitetsproblemer, acceptere vi ikke returnering og refusion.