SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Nem returnering og udveksling

Vi håber, at du elsker dit ZAPAKA-køb, men hvis du ikke er 100% tilfreds, har vi muligheder for at få dig i den perfekte kjole:

Zapaka Danmark Returpolitik

* Restitutioner: Modtag en refusion tilbage til din oprindelige betalingsmetode.

* Udvekslinger: Zapaka tillader udvekslinger for det samme produkt i en anden størrelse, hvis varen er på lager.

Returanmodninger skal ske inden 14 dage efter leveringsdatoen.

Alle genstande skal returneres i samme stand, som da du modtog dem: ubearbejdet, uskadet, salgbar med originale tags og emballage. Varer, der returneres med tegn på åbenbar brug, kan være genstand for, at returneringen afvises, og varen returneres til kunden for deres regning.

Danmark Returnerer instruktioner

1. Gå til vores returside for at starte din retur.

2. Vælg de varer, du returnerer, hvorfor du returnerer hver vare, og hvis du vil have refusion eller bytte.

(Der kan udveksles om den samme vare i en anden størrelse, hvis lageret tillader det.)

3. Fuldfør dit retur, og udskriv din returforsendelsesetiket og returfaktura.

4. Pak din ordre, glem ikke at medtage din returfaktura! Brug sikker sikker emballage.

5. Sæt din returforsendelsesetiket på pakken, og slip den på det nærmeste postkontor eller FedEx.

International returvejledning

1. Fremhæv de varer, du returnerer, på din pakkeseddel.

2. Bemærk, hvis du ønsker en refusion eller Exchange.

3. Pak din ordre, glem ikke at medtage din pakkeseddel! Brug sikker sikker emballage.

International udvekslingspolitik

Udvekslinger behandles, når din ordre modtages tilbage til Zapaka. Vi debiterer dit originale kort eller PayPal-konto for omkostningerne ved levering af din udveksling. Hvis der er en prisforskel mellem de udskiftede varer, debiterer eller refunderer vi enten dit kort eller PayPal-konto, alt efter hvad der er behov for for at fuldføre din udvekslingsanmodning.

Hvis du vælger at udveksle en vare med samme eller større værdi, vil Zapaka give afkald på eventuelle relaterede genopstartsgebyrer. Denne politik anvendes pr. Artikel.

Bemærk, at det vil tage op til 2 uger, før din udveksling ankommer til vores anlæg. For udvekslinger, der er nødvendige i en fart, anbefaler vi, at du afgiver en ordre på den nye vare nu og sender den originale vare tilbage for en refusion.

Nægtede pakker

Hvis du nægter levering af din pakke af en eller anden grund, vil du blive holdt ansvarlig for at betale omkostningerne ved forsendelse til dig og tilbage til Zapaka. Forsendelsesomkostninger trækkes fra din refusion. Derudover kan afviste pakker tage flere uger eller længere tid at blive modtaget tilbage til vores faciliteter, transittiden er helt i hænderne på skibsfarten. Zapaka refunderer dig ikke for din ordre, før varerne returneres til vores facilitet.

Restitutioner

Hvis returneringen skyldes forbrugeren, skal forbrugeren være ansvarlig for forsendelsesgebyret. Det specifikke gebyr skal baseres på det ekspressfirma, du vælger.

Hvis de modtagne varer på grund af vores årsager beskadiges eller ikke er korrekte, og forbrugeren ikke er ansvarlig for at betale forsendelsesgebyret af denne grund.

Der opkræves intet omlægningsgebyr til forbrugerne for returnering af et produkt.

.
Din retur vil blive behandlet med inden for 5-7 arbejdsdage, når den er leveret til vores facilitet, vil du modtage en e-mail-kvittering, når din refusion er behandlet. Tillad 4-7 arbejdsdage, før refusionen reflekteres på din kreditkortkonto. Din refusion kan muligvis afspejles på din næste opgørelse. PayPal-refusion skal vises inden for 24 timer.

Skadet afkast

Hvis du har modtaget en beskadiget vare eller den forkerte vare, skal du IKKE vende tilbage med etiketten i din pakke. Du skal kontakte vores kundeservice inden for 48 timer efter modtagelse af din ordre for at modtage en returtilladelsesmærke. Hvis en beskadiget eller forkert vare returneres uden meddelelse fra vores kundeserviceafdeling, gælder alle mulige genopstartsgebyrer.

BEMÆRK:

Vi har ikke råd til at acceptere 'buy-many-keep-one'-køb , dette er ikke inden for området for vores let returpolitik.

Da priserne på kjoler er super lave i vores amerikanske lager, uden kvalitetsproblemet, accepterer vi ikke noget returnering og refusion.

Hvis du vil have et returnummer, skal du klikke her.