15% Rabat til din første ordre med kode: EKSTRA15

15% Rabat til din første ordre med kode: EKSTRA15

Ofte stillede spørgsmål om COVID-19


1.Premiumkvalitet

Hos ZAPAKA går vi ikke på kompromis med kvalitet, komfort og pasform. Vi gør alt for at hjælpe dig med at udtrykke dig snarere end blot at skabe en kjole. Premiumkvalitet har altid været princippet i vores arbejde. Der holdes regelmæssige samtaler med vores medarbejdere, der forfrisker dem om kvalitet. Vi forstår, at opretholdelse af et højt niveau af kjolemateriale er den kernebevidsthed, som hele vores bestræbelser eksisterer på. Kvalitetssikringsplan formuleres omhyggeligt, og vores kvalitetskontroleksperter holder løbende opmærksomhed på hvert eneste produktionsstadium for at sikre premium kvalitet.

2.Erfaren hold

Menneskelig ressource er vores aktiv. Vi har en streng screeningsprocedure for valg af vores personale og medarbejdere. Medarbejderne får regelmæssig træning til opgradering af deres viden. Alle vores eksperter er godt erfarne med mange års arbejde inden for deres respektive ekspertiseområder. Vi er en gruppe af ambitiøse fagfolk, der specialiserer sig i kvalitetsvurdering og beklædningsdesign, prototype og materialevalg.

3.Prisgaranti


Vi er dedikeret til at etablere ZAPAKA som et klædemærke i verdensklasse. Vi holder vores priser rimelige og meget konkurrencedygtige. Vores princip i denne henseende er rimelig fortjeneste og høj omsætning. Vi håber at skalere forskellen ved at få engrosordrer.
4.Hurtigste omdrejningstid

Ved stram produktionsplanlægning og kontinuerlig opfølgning, opretholder vi vores engagement i leveringstiden. Vi forstår vigtigheden af ​​rettidig levering af kjolematerialet for at bevare vores kunders brandpålidelighed. Vi forsikrer vores kunder om rettidig levering. Vi kan også levere materialerne ved deres dørtrin, hvis kunderne ønsker det.5.Levering på verdensplan

Vi har vores egen lagerafdeling i alle dele af verden, så vi distribuerer til alle dele af verden! Vi har et stærkt netværk af leveringstjenester over hele verden. Klienterne kan drage fordel af det veletablerede leveringsnetværk til at få deres bestilte kjoler ved deres dørtrin. Når du afgiver en ordre på vores hjemmeside, vil vi levere varerne til dig fra lageret tættest på dig, så du kan modtage varer, du bestilte på den hurtigste tid.

 

6.Enhver ordre er velkommen


Kunder er vores guder. Vi har ikke opbevaret et loft på minimum bestillingsmængde. Vi er forpligtet til at give lige så stor betydning for såvel store som små klienter. Udbydere af enhver størrelse er velkomne, fra små forsendelser til mange tusinder.